Pazartesi, Mart 30, 2015

TERBİYESİZ TAVUK

MALZEMELER: 1 kg tavuk göğsü (isteyen tavuğun istediği yerini kullanabilir) 100 gr. kuyruk yağı ve tuz. 
HAZIRLANIŞI: Tavuk göğsünü  ceviz büyüklüğünde doğrayıp çok ince çekilmiş/kıyılmış kuyruk yağı ve tuz ile iyice karıştırıyoruz. Daha sonra şişe takıp közde (tercihen meşe odunu)ızgaramızı yapıyoruz.Yanında biber ve domatesle servis yapabilirsiniz.  İşte bu kadar. İşin sırrı kuyruk yağında. Sakın başka baharatlar katmayın. Daha önce bu kadar basit hazırlanan ve bu kadar leziz ızgara yemediğinizi fark edeceksiniz. 
DİKKAT: Eğer tavuğun diğer parçalarıyla yapacaksanız derisini ve yağını ayıklamanız gerekir

0 yorum:

Yorum Gönder