Çarşamba, Nisan 08, 2015

KAĞITTA PASTIRMA

MALZEMELER 100 gr. ince dilimlenmiş pastırma, 2 domates, 3 sivribiber,1 yemek kaşığı tereyağı, 4 dal maydanoz, 6 dilim limon, 6 alüminyum folyo (115x15cm). 
HAZIRLANIŞI:15 x 15 kesilmiş 6 alüminyum folyonun iç kısımlarını tereyağı ile yağlayın. Ikişer dilim pastırmayı üzerlerine yerleştirin. Pastırmaların üzerine 5'er dilim domates, yemeklik doğranmış bir miktar yeşil biber maydanoz ve limon dilimi ile fındık büyüklüğünde teryağını sırasıyla dizin. Alüminyum folyoları  katlayarak kapatın. Orta hararetli fırında 20-25 dakika kadar pişirerek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder