HAZIRLANIŞI: Tavuk etlerini kuşbaşı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun. Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Suyunu çekene dek pişirin. Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemeği paylaştırın. Üstüne de kaşar rendesi serpin. Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın, kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin.
GONDOL TAVUK
MALZEMELER: 1 adet tavuk göğüs eti, 250 gr kültür mantarı, 2 adet domates, 3-4 adet kereviz sapı, 1 çay bardağı kaşar rendesi, tuz, karabiber, tereyağı, toz kırmızı tatlı biber, folyo kağıdı.
0 yorum:
Yorum Gönder